Etusivu

Blogi

Siirry seuraavaan osioon
29.09.2020 • Tomas Tuohimäki

Miten valvot tietoturvaa Microsoftin pilvipalveluissa

Microsoftin pilvipalvelut ovat mahdollistaneet ketterän siirtymisen pilveen. Tässä blogissa syvennymme tarkastelemaan tietoturvaa Microsoftin pilvipalveluissa. Keskustelimme CloudNow:n toimitusjohtajan Tomas Tuohimäen kanssa Microsoftin pilvipalveluiden tietoturvasta.

Lue lisää
22.09.2020 • Tomas Tuohimäki

Rakkaudesta lajiin – Lähdimme mukaan sponsoroimaan Arto "Lada Laatikaista

Kuten elokuussa somessa kerroimme, päätimme lähteä mukaan urheilusponsorointiin tukemalla Kiekko-Espoota ja Arto ”Lada” Laatikaista. Seuraavaksi avaamme hieman yhteistyön taustoja ja syitä siihen, miksi koimme sydämen asiaksi lähteä mukaan sponsoroimaan juuri Ladaa.

Lue lisää
07.09.2020 • Pasi Vuolle-Apiala

Rekrytointi: Järjestelmäasiantuntija

Haemme nyt järjestelmäasiantuntijaa CloudNow:lle. Tutustu työpaikkaan ja hae 7.10.2020 mennessä.

Lue lisää
28.08.2020 • Pasi Vuolle-Apiala

Office 365 -tietomurrot ovat kasvussa. Mitä sinun tulisi tehdä estääksesi murrot?

Kyberturvallisuuskeskus tiedotti viime viikolla M365 -tietomurtojen kasvusta. Useat suomalaiset organisaatiot ovat joutuneet tietoturvamurtojen kohteeksi viime aikoina ja uusista tietomurroista ilmoitetaan päivittäin.

Lue lisää
26.08.2020 • Tomas Tuohimäki

Rekrytointi: It-konsultti (M365/Azure)

Haemme nyt it-konsulttia (M365/Azure) CloudNow:lle. Tutustu työpaikkaan ja hae 25.9.2020 mennessä.

Lue lisää
21.08.2020 • Pasi Vuolle-Apiala

Tässä firmassa tulee helposti semmonen fiilis, että kaikki on mahdollista

Tero Saarinen aloitti CloudNow:lla järjestelmäasiantuntijana kesäkuussa. Tältä poikkeusaikana uuden työn aloittaminen ja rekrytointi on tuntunut.

Lue lisää
20.06.2020

Pilvessä ei ole tietoturva oletuksena päällä - murrotkin pilvipalveluihin huomataan keskimäärin 140 päivää murron jälkeen

Tässä blogissa esittelemme, miten pilvipalvelujen tietoturvapoikkeamat otetaan seurantaan.

Lue lisää
09.06.2020

Miksi pilvi? (ja miksi ei) - eli miten pilveen siirrytään järkevästi

Pilvisiirtymä tulee olemaan monelle organisaatiolle välttämätön askel lähitulevaisuudessa. Tämä kannattaa ottaa huomioon it-ympäristön strategiaa suunniteltaessa. Miten pilvisiirtymä tehdään järkevästi?

Lue lisää
26.05.2020

It-tuki ja asiakaspalvelu — Niki Erkkilän arjessa mukana

Vuoden 2019 alussa CloudNow:lla Systems Specialistina aloittanut Niki Erkkilä työskentelee Cloud Caren asiakkuuksissa lähi- ja etätukena. Erkkilä on aina ollut kiinnostunut it:stä, ja alan töiden parissa hän mieltyi nopeasti asiakaspalveluun sekä hakeutui siihen suuntautuviin töihin.

Lue lisää
14.05.2020

KTK ry ulkoisti it-ylläpidon CloudNow:lle

KTK Tekniikan Asiantuntijat ry on valtakunnallinen tekniikan asiantuntijoiden ja esimiesten ammatti- ja edunvalvontajärjestö. Yhdistyksen toimistolla käsitellään jäsen- ja edunvalvonta-asioita, jotka koskettavat tuhansia ammattilaisia ympäri Suomen. Tehtäviä hoidetaan tiiviillä tiimillä, joten hyvin toimivat työvälineet ovat toiminnan edellytys. KTK haki oikeaa it-ulkoistuskumppania ja valitsi CloudNow:n vastaamaan it-laitteiden ja ohjelmistojen ylläpidosta. tietoturva. Millainen on Ropposen työarki?

Lue lisää
12.05.2020

Tilin kaappaus: 5 tietoturva-asiantuntijan vinkkiä suojautumiseen

Erilaisten tilien kaappaukset ovat jälleen nostaneet päätään, kun ihmiset ovat siirtyneet etätöihin. Kaappaukseen tarkoitetut viestit ja keinot ovat moninaistuneet huomattavasti. Tilin kaappaus vaikeutuu, kun kumppanina on tietoturvaan ja yksityisyyden turvaan erikoistunut it-talo. Valvonnan merkitys korostuu ennaltaehkäisemisen rinnalla.

Lue lisää
07.05.2020

Microsoft 365 - Vinkkejä tietoturvaan

Tietoturvan varmistamisen ei tarvitse olla monimutkaista, turvallisemman toimintaympäristön saa jo muutamalla yksinkertaisella vinkillä. Microsoft 365:lla voidaan toteuttaa useampi vaihtoehto vahvaan tunnistautumiseen ja tietoturvan yleiseen parantamiseen.

Lue lisää
23.04.2020

Tehoa paikkariippumattomaan työskentelyyn - 7 vinkkiä

Meneillään oleva pandemia on pakottanut organisaatiot nopeasti omaksumaan etäyhteyksin tapahtuvan paikkariippumattoman työn uudeksi normaaliksi. Vaikka Suomessa etätyöhön onkin jo joillain aloilla totuttu, on etätyö silti tässä laajuudessa aivan uusi ilmiö. Tuottavuuden, työviihtyvyyden ja toimivien työvälineiden kannalta etätyö asettaa omat haasteensa. Tässä on asiantuntijoidemme 7 vinkkiä tehokkaampaan ja mukavampaan etätyöskentelyyn.

Lue lisää
17.04.2020

Pilvi-infrasta on moneksi, oli se sitten Hybrid- tai Full -cloud ratkaisu

Konsulttimme Sami Ropponen käsittelee pilvipalveluita ja niiden suhdetta yrityksen it-infraan. Mitä voi ja kannattaa siirtää pilveen? Minkälaisia palveluita on olemassa? Mitä hyötyä niistä on?

Lue lisää
31.03.2020

Pk-yrityksen laitteiden tietoturva kuntoon

Miten laitteita ja tietoturvaa voidaan hallita tehokkaasti? Erilaisia päätelaitteita on nykyään yksittäisessäkin organisaatiossa (tai jo yhdellä henkilöllä) monenlaisia, ja jokainen niistä voi olla tietoturvariski. Tietoturvaa voidaankin ajatella liiketoiminnan perustaksi: jos se vaarantuu, on myös koko liiketoiminta vaarassa. Tietoturvan ikävä puoli kuitenkin on, että jälkikäteen sen korjaaminen ei auta enää mitään, vaan kaikki mitä tehdään, täytyy tehdä ennen vahinkoa. Tietoturvan varmistamisen ei kuitenkaan tarvitse olla hankalaa, monimutkaista tai kallista.

Lue lisää
04.03.2020

Sami Ropposen arjessa mukana

Vuoden alussa CloudNow:lla konsulttina aloittanut Sami Ropponen työskentelee erityisesti tietoturvan ja työn tuottavuuden kehitysprojekteissa. Aiemminkin konsulttina ja kouluttajana toimineen Ropposen lempilapsena on tietoturva. Millainen on Ropposen työarki?

Lue lisää
20.02.2020

Tiedätkö nämä Microsoftin uusista Security Default policyistä?

Yrityksillä, jotka ovat käyttäneet Microsoft 365 -palveluita, kuten sähköpostia pilvestä tai Microsoftin Teamsiä, on ollut mahdollisuus ottaa käyttöön Microsoftin muodostamia Security Baseline policyjä jo pitkän aikaa. Nämä poistuvat 29.2.2020.

Lue lisää
11.02.2020

Onko yritykselläsi tietoturva hallussa?

Käytämme myös työarjessa monenlaisia laitteita, palveluita ja työkaluja. Vaikka tietosuojaan panostettaisiinkin, jätetään kuitenkin monesti yksittäisiä osa-alueita suojaamatta, näin vaarantaen koko työyhteisön tietoturvan.

Lue lisää
17.01.2020

It-ongelma yllättää usein

Valitsemalla luotettavia palveluita vastaamaan tarvetta, pystyy it-ongelmien todennäköisyyttä minimoimaan. Ennakointia on harrastettava monipuolisesti, jotta tavallisimmat it-ongelmat vältetään. On olennaista, että it-ympäristön peruspalvelut ja tuotteet ovat kunnossa sekä toimivat sujuvasti eri käyttöyhteyksissä. Erityisesti...

Lue lisää
13.12.2019

Miltä näyttää yrityksesi it-infrastruktuurin tulevaisuus?

Kun suunnitellaan tulevaisuuden kehitystä, täytyy olla sekä kokonaiskuva nykytilanteesta että käsitys siitä, mikä on alan kehityssuunta. CloudNow on erikoistunut it-ympäristön kartoitukseen tulevaisuutta silmällä pitäen.

Lue lisää
05.10.2019 • Pasi Vuolle-Apiala

Rekrytointi: Ratkaisukeskeinen konsultti (M365/Azure)

CloudNow jatkaa kasvuaan ja haemme tiimiimme ratkaisukeskeistä konsulttia vastaamaan asiakkaiden projektitarpeita.

Lue lisää
28.06.2019 • Pasi Vuolle-Apiala

Encore Ympäristöpalveluiden ja CloudNow:n yhteinen tarina IT-ulkoistuksesta

Uudet pilvipohjaiset ratkaisut ovat toimineet erittäin hyvin ja mahdollistaneet erityisesti nykyaikaisen liikkuvan työn tuomat uudet haasteet. CloudNow ymmärtää sen, että jokainen asiakas on uniikki ja toimivat eri tavalla. He haluavat ymmärtää asiakkaidensa liiketoiminnan tarpeet ja kehittää siihen sopivia ratkaisuja.

Lue lisää
14.06.2019 • Tomas Tuohimäki

Kultakumppanuus taskussa etuajassa!

Saavutimme Microsoftin kultakumppanuuden, jopa vähän etuajassa kuin saatoimme kuvitella.

Lue lisää
18.04.2019 • Pasi Vuolle-Apiala

Meidän kokemukset modernista pääsynhallinnasta

Office 365 -palveluihin kohdistuneista tietojenkalasteluyrityksistä ja tietomurroista on keskusteltu aktiivisesti jo reilun vuoden ajan. Vauhti tuntuu vain kiihtyvän ja julkisuuteen päätyneet tapaukset lisääntyvän.

Lue lisää
22.03.2019 • Tomas Tuohimäki

Rekrytointi: Järjestelmäasiantuntija

Haemme IT-alan ammattilaista ja asiakkaiden palveluun intohimolla suhtautuvaa järjestelmäasiantuntijaa.

Lue lisää
21.03.2019 • Tomas Tuohimäki

Pilvipohjainen moderni päätelaitehallinta

Tässä blogissa käsittelen Microsoft Intunea, joka on pilvipohjainen moderni päätelaitehallintaratkaisu. Mitä lisähyötyjä ja tietoturvaominaisuuksia yritys voisi saada Intunesta?

Lue lisää
15.02.2019 • Pasi Vuolle-Apiala

Rekrytointi: Järjestelmäasiantuntija

Mahtavat asiakkaamme ovat mahdollistaneet sen, että haemme järjestelmäasiantuntijaa auttamaan loppukäyttäjien haasteiden ratkaisemiessa ja järjestelmien ylläpidossa.

Lue lisää
12.02.2019 • Tomas Tuohimäki

Hopea taskussa, suunta kohti kultaa

Saavutimme Microsoft Silver kumppanuustason ja seuraavaksi sitten kultaa kohti.

Lue lisää
08.02.2019 • Pasi Vuolle-Apiala

Miten teistä tuli yrittäjiä?

Viestintäviraston kesäkuussa julkaisema varoitus on edelleen voimassa ja ilmoituksia asiakkailta tuntuu edelleen tulevan viikoittain erilaisista Office 365 -tilien tietomurroista. Toisille on käynyt huonommin kuin toisille.

Lue lisää
24.01.2019 • Tomas Tuohimäki

Pilvipalveluiden tietoturva

Viestintäviraston kesäkuussa julkaisema varoitus on edelleen voimassa ja ilmoituksia asiakkailta tuntuu edelleen tulevan viikoittain erilaisista Office 365 -tilien tietomurroista. Toisille on käynyt huonommin kuin toisille.

Lue lisää
18.01.2019 • Tomas Tuohimäki

CloudNow

Haaveet omasta yrityksestä, visiot ja ideologiat, joilla uskomme pystyvämme auttamaan asiakkaita menestymään heidän omassa liiketoiminnassa synnytti aivan uuden idean.

Lue lisää
Microsoft Partner Gold
CloudNow IT Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku Luotettava Kumppaniyritys