Etusivu

Encore Ympäristöpalveluiden ja CloudNow:n yhteinen tarina IT-ulkoistuksesta

Encore Ympäristöpalvelut laativat vuonna 2018 pilvistrategian, jonka mukaisesti he tulevat seuraavien vuosien aikana korvaamaan nykyiset IT-ratkaisut pilvipalveluilla. Kaikki infrastruktuuripalvelut tullaan tuottamaan mahdollisuuksien mukaan Microsoftin pilvipohjaisilla ratkaisuilla.

Encore Ympäristöpalvelut valitsivat CloudNow:n toteuttamaan pilvistrategiaa vuonna 2019. CloudNow:n nykyaikaiset tavat toimia tukivat myös Encore Ympäristöpalveluiden IT-strategiaa. Toimittajan henkilöstön vankka ammattitaito pilvipalveluiden ylläpidosta, suunnittelusta ja kehittämisestä olivat avainasemassa valinnalle.

”Valitsimme CloudNow:n kumppaniksi toteuttamaan pilvistrategiaa vahvan ammattitaidon ja uudentyyppisen näkemyksen johdosta”, toteaa ICT-päällikkö Olli Kaure.

Projektin etenemisen myötä ajankohtaiseksi tuli myös ratkaista miten uudenaikaiset modernit pilvipalvelut hallitaan sekä ylläpidetään asiantuntevasti ja laadukkaasti. Pilveistysprojektin myötä CloudNow:n asiantuntijapalveluista oli hyvät kokemukset ja Encore Ympäristöpalvelut päättivät ryhtyä laajentamaan kumppanuutta myös IT-tukipalveluiden osalta CloudNow:lle.

”Ajatuksena oli, että toimittaja sulautuu osaksi yrityksen omaa ICT-palvelua ja ratkaisut toteutetaan toimittajariippumattomasti hyödyntäen pilvipohjaisia palveluja.”

“Tämä oli hyvä päätös, koska heiltä olemme saaneet asiantuntevaa osaamista, juuri meidän tarpeisiimme”, kertoo Olli Kaure, ICT-päällikkö.

Encore Ympäristöpalveluille kehitettiin omaan ICT-osastoon sulautuva lähi- ja käyttötukipalvelu, jossa loppukäyttäjän on helppo ja miellyttävä lähestyä tukea jokapäiväisissä tietotekniikkaan liittyvissä asioissa.

”Asiakaslähtöinen ja osaava käyttö- sekä lähitukipalvelu toimii erittäin hyvin. Olemme saaneet loppukäyttäjiltä äärimmäisen hyvää palautetta ja he ovat olleet todella mielissään muutoksesta. Asiakastyytyväisyys on näkynyt myös selvästi yrityksen ICT-palveluiden tyytyväisyysmittauksissa.”

CloudNow on kehittänyt yrityksen infrastruktuuripalveluita Microsoftin Azure- ja Microsoft 365 -ratkaisuilla. Kehityksessä on panostettu erityisesti M365 E5 -lisenssien tarjoamiin tietoturva- ja hallintaominaisuuksiin. Nykyään päätelaitteet hallitaankin keskitetysti Microsoftin Intune ja Autopilot -hallintaratkaisuilla ja loppukäyttäjien identiteetti on suojattu monivaiheisen tunnistautumisen ja Windows Hello For Business -palvelun tuoman käyttäjäystävällisen kirjautumistavan avulla.

”Uudet pilvipohjaiset ratkaisut ovat toimineet erittäin hyvin ja mahdollistaneet erityisesti nykyaikaisen liikkuvan työn tuomat uudet haasteet. Myös Autopilotin tuomat laiteriippumattomat provisioinnit ovat keventäneet esiasennusprosessia merkittävästi.”

Yrityksen IT-strategia kehittyy pilvipalveluiden ohessa jatkuvasti ja tiekartan kannalta uusia päivitystarpeita tulee eteen säännöllisesti. Näin myös Encore Ympäristöpalveluiden liiketoimintaympäristö kehittyy jatkuvasti ja asiakkaalle syntyy uusia mahdollisuuksia.

”CloudNow ymmärtää sen, että jokainen asiakas on uniikki ja toimivat eri tavalla. He haluavat ymmärtää asiakkaidensa liiketoiminnan tarpeet ja kehittää siihen sopivia ratkaisuja.”

”Voin lämpimästi suositella CloudNow:n palveluita”, toteaa Olli.

Encore Ympäristöpalvelut on perustettu vuonna 1943. Toimimme pitkään nimellä Paperinkeräys, ja ympäristöalan pioneerina opetimme suomalaiset kierrättämään 1940-luvulla. Tänään autamme suomalaisia siirtymään kertakäyttökulttuurista puhtaaseen tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisen valikoiman yritysten älykkäitä ympäristöpalveluita kuormalavapalvelusta eri materiaalien kierrätykseen ja ympäristöystävällisiin energiaratkaisuihin. Edustamme myös paperin tuottajayhteisöä. Konsernimme liikevaihto vuonna 2018 oli noin 80 miljoonaa euroa.

www.encorepalvelut.fi

CloudNow IT Oy Olemme suomalainen yritys, joka toimii Microsoftin pilvipalveluiden parissa. Yritys tarjoaa Microsoftin pilvipalveluilla toteutettuja perus infrastruktuurin- kehitystä ja IT-palveluita. Palveluihin kuuluvat Cloud Care-, Cloud Advisor- ja Managed Cloud -palvelut. CloudNow on Microsoftin kultakumppani.

www.cloudnow.fi

Muut blogipostaukset >
Ota yhteyttä
Microsoft Partner Gold
CloudNow IT Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku Luotettava Kumppaniyritys