Etusivu

It-ongelma yllättää usein

Koitat hoitaa arjen asioita, kun it-ongelma yllättää. Deadline lähestyy ja tarvitsemasi ohjelma on kaatunut. Tärkeän presentaation valmistelussa huomaat, että siihen otetut valokuvat ovat kadonneet. Tietoturvallisuutesi vaarantuu. Tietokoneesi lakkaa toimimasta etkä pääse enää tiedostoihisi käsiksi. Tai kännykkäsi arkoine tietoineen katoaa

Erilaiset tietotekniset välineet ovat monen meistä jokapäiväisessä arjessa mukana. Kyseiset työkalut on tehty auttamaan meitä ja esimerkiksi budjettien laskenta ilman Exceliä tai muita sen kaltaisia työvälineitä olisi lähes mahdotonta - tai ainakin todella aikaa vievää. Entä kun välineet pettävät? Tai useita viikkoja vaivalla laaditusta budjetistä katoaa viimeisimmän kolmen päivän työt? Useimmiten it-ongelmat tulevat silloin, kun niitä vähiten odottaa - tai vuoden kiireisimpänä aikana. Ne tulevat usein odottamatta juuri silloin kun esimerkiksi talousosaston työntekijöillä ei yksinkertaisesti olisi aikaa alkaa leikkimään it-lähitukea.

Monelle meistä myös älypuhelimet ovat yksi elämän ja työnteon kannalta tärkeimpiä työvälineitä. Mitä jos kännykkä varastetaan esimerkiksi ulkomaanreissulla? Ilman oikeanlaisia taustatyövälineitä tuon kännykän sisältämän datan putkahtaminen vääränlaisessa kontekstissa saattaa aiheuttaa niin kännykän haltijalle kuin yrityksen GDPR -vastaavalle vähäunisia öitä.

Onko sinua yllättänyt laite- tai pilvipalveluongelma?

It-ongelmat yllättävät usein, vaikka niihin voi varautua ennakkoon.

Valitsemalla luotettavia palveluita vastaamaan tarvetta, pystyy it-ongelmien todennäköisyyttä minimoimaan. Ennakointia on harrastettava monipuolisesti, jotta tavallisimmat it-ongelmat vältetään. On olennaista, että it-ympäristön peruspalvelut ja tuotteet ovat kunnossa sekä toimivat sujuvasti eri käyttöyhteyksissä. Erityisesti täytyy huomioida turvallinen tietojen käsittely, luotettavien palveluiden ja järjestelmien käyttö sekä asioiden suunnitelmallinen tallennus, valvonta ja varmuuskopiointi.

CloudNow haluaa omalta osaltaan varmistaa arjen it-palveluiden sujuvuuden ja tarjoaa nyt myös CloudCare-palvelun. Palvelu pyrkii poistamaan turhat ongelmatilanteet ja varmistamaan sujuvan arjen. CloudNow tuo asiantuntijuutta toimivan IT-ympäristön luomiseen ja ylläpitoon. Ongelmien ennakointi-, tarkkailu- ja ratkaisukyky sekä työasemien- ja mobiililaitteiden elinkaaren hallinta on keskeisessä asemassa. Palveluun kuuluu myös lähituki, joka asiakaskeskeisesti reagoi vaara- ja ongelmatilanteisiin ja palvelee kokonaisvaltaisesti IT-ympäristön hallinnassa.

CloudNow on muotoillut CloudCare-palvelulle toimivan, tehokkaan ja edullisen IT-tukiratkaisun toimintamallin. CloudNow räätälöi palvelun vastaamaan yrityksesi tarvettasi.

CloudCare-palvelulla varmistat, että arjen IT-palvelut toimivat – joka päivä.

Me välitämme siitä, että arkesi on sujuvaa! Ota asiantuntijaan yhteyttä nyt: myynti@cloudnow.fi

Muut blogipostaukset >
Ota yhteyttä
Microsoft Partner Gold
CloudNow IT Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku Luotettava Kumppaniyritys