Etusivu

Onko yritykselläsi tietoturva hallussa?

Käytämme myös työarjessa monenlaisia laitteita, palveluita ja työkaluja. Vaikka tietosuojaan panostettaisiinkin, jätetään kuitenkin monesti yksittäisiä osa-alueita suojaamatta, näin vaarantaen koko työyhteisön tietoturvan.

Tietoturvamurtoja tapahtuu jatkuvasti

Koska tietoturvamurtoja tapahtuu jatkuvasti, on niiden seuraaminen ehdottoman tärkeää. Pelkästään passiivisten palomuurien asentaminen ei suojaa yritystä pidemmän päälle ja osittainen tai vaillinainen suojaus vaarantaa kaikkia verkossa olevia tietoja. On tärkeää, että tietoturvan seuraaminen on jatkuvaa — riippumatta siitä mistä käyttäjä kirjautuu.

CloudNow:n ratkaisu tähän on Cloud Security -palvelu. Kyseessä on tukitiimin seurannassa olevasta teknisestä ratkaisusta, jolla valvotaan asiakkaan ympäristön tilaa ja aktiviteettejä. Tukitiimi saa hälytyksen poikkeavasta ja epäilyttävästä toiminnasta ja pystyy reagoimaan tähän välittömästi. Tiimi tietää toimia ja tarkistaa tilanteen, jos yritys joutuu yleisten vaaratilanteiden kohteeksi, kuten:

1) Mikäli sama käyttäjä kirjautuu ajallisesti ja paikallisesti epäilyttävällä tavalla (kuten klo 8 Suomesta ja perään toiselta puolelta maailmaa)

2) Jos henkilö poistaa suuren määrän tiedostoja (vahingossa tai tahallaan), tästä generoituu hälytys

3) Jos henkilö jakaa salaiseksi määritellyn tiedoston esim. ulkopuoliselle organisaatiolle

4) Tarjoamme myös esim. phising -viestien merkittävään vähentämiseen työkaluja

CloudNow:lla kunnioitetaan myös yksityisyyttä. Palvelu räätälöidään asiakaskohtaisesti, jolloin käymme läpi yksityisyyteen ja tietosuojaan liittyvät asiat – mitä keräämme ja mitä saamme näkyviin.

Myös modernit pilvipalvelut on suojattava

Monesti tietokoneet on yrityksissä suojattu palomuurein ja SIEM-ratkaisuin mutta modernit pilvipalvelutkaan ei saa jättää huomioitta. Pilvipalveluita on käytössä yrityksissä monipuolisesti (kuten O365 ja Googe Drive, Dropbox yms.). Näihin pystyy kirjautumaan miltä laitteelta ja paikasta tahansa, mutta ne jätetään usein täysin suojaamatta

Tietoturvan suojaaminen on oltava kokonaisvaltaista, jotta se oikeasti suojaa yritystä. Näin ollen yhtäkään osa-aluetta ei saa jättää vähemmälle huomiolle.

Me CloudNow:ssa varmistamme tietoturvan eri päätelaitteilla ja ympäristöissä.

Selvitä oman yrityksesi tietoturvan taso ja ota asiantuntijaan yhteyttä nyt: myynti@cloudnow.fi

Muut blogipostaukset >
Ota yhteyttä
Microsoft Partner Gold
CloudNow IT Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku Luotettava Kumppaniyritys