Etusivu

Rekrytointi: It-konsultti (M365/Azure)

alt="Mies katsoo puhelintaan ulkona puistomaisemassa."

Hei it-alan konsultti!

Olisitko sinä etsimämme ratkaisukeskeinen konsultti?

Haluatko löytää asiakkaiden tarpeisiin parhaat it-ratkaisut? Kiinnostaako sinua työskennellä it-alan kasvuyrityksessä, jossa töitä tehdään hyvällä fiiliksellä? Jos vastasit kyllä, suosittelemme lukemaan eteenpäin.

Ratkaisukeskeisenä konsulttina vastaat asiakkaiden projektitarpeisiin toimialasta riippumatta. Haemme ensisijaisesti M365- ja/tai Azure-teknologioihin keskittynyttä ja intohimoisesti suhtautuvaa konsulttia.

Konsulttina pääset työskentelemään tiiviisti asiakasrajapinnassa asiakkaiden tarpeita kartoittaen. Tehtävänäsi on löytää paras mahdollinen ratkaisu asiakkaalle kustannukset ja tietoturva huomioiden. Toimit asiakkaiden luotettuna neuvonantajana ja vastaat asiakkaiden it-arkkitehtuurien laaja-alaisesta kehittämisestä.

Tarvittaessa toimit myynnin tukena ja autat meitä kehittymään yrityksenä olemalla kiinnostunut viimeisistä teknologioista ja ratkaisuista. Lisäksi halutessasi voit olla mukana kehittämässä ja järjestämässä CloudNow:n webinaareja sidosryhmille yhdessä markkinoinnin kanssa. Lopullinen roolisi räätälöidään mielenkiinnon kohteiden ja aikaisemman kokemuksesi mukaan.

Minkälaiselle tyypille rooli sopii?

Olet kiinnostunut viimeisistä teknologioista ja ratkaisuista, ja haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi. Olet asiakaslähtöinen konsultti, joka osaa esittää ratkaisut helposti ymmärrettävällä tavalla. Tarvittaessa uskallat haastaa asiakasta ja tarjoat aina asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivaa ratkaisua.

Odotamme sinulta vähintään kolmen vuoden kokemusta it-alalta esimerkiksi it-tukitehtävistä. Aikaisempi kokemuksesi on pilvipalveluiden (M365 ja/tai Azuren) parista, mutta ennen kaikkea odotamme sinulta oikeanlaista asennetta sekä halua oppia ja kehittyä osaajana. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen pilvipalveluiden konsultoinnista.

Ai mikä CloudNow?

Olemme vuoden 2019 alussa perustettu it-alan yritys, joka auttaa asiakkaita it- ja tietoturvaan liittyvissä asioissa. Olemme joukko konsultteja ja järjestelmäasiantuntijoita, joita yhdistää palo sujuvampaan ja tietoturvallisempaan arkeen. Suhtaudumme ylpeydellä työhömme ja uskomme, että työnteon pitää olla mielekästä ja hauskaa.

Tutustu meihin tarkemmin verkkosivuillamme osoitteessa https://cloudnow.fi/.

Miksi liittyisit CloudNow:n tiimiin?

Meillä pääset osaksi rentoa tiimiä, jossa työtä tehdään yhdessä porukkana. Olemme nuori ja kasvava yritys, joten meillä pääset varmasti näyttämään kykysi ja kehittymään ammattilaisena.

Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin. Panostamme hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla työntekijöille kattavan työterveyden, sairaskuluvakuutuksen, lounas- ja kulttuuriedut sekä hyvinvointivalmennuksia ja -koulutuksia. Tiimipäivänä voit löytää itsesi esimerkiksi kartingista, ampumaradalta tai hyvän ruuan parista.

Meillä käytössäsi on modernit teknologiat ja saat itse valita työvälineesi. Koska meillä työ ei sitoudu tiettyyn paikkaan, tarjoamme sinulle työsuhde-etuna verkkoyhteyden kotiisi.

Meillä pääset aidosti vaikuttamaan ja kehittämään parhaita käytäntöjä.

Kiinnostuitko heti tai haluatko kuulla lisää? Hakemukset sähköpostitse 25.9. mennessä osoitteeseen rekry@cloudnow.fi. Laitathan hakemuksen otsikoksi it-konsultti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomas Tuohimäki puhelimitse +358407761208 tai sähköpostitse tomas@cloudnow.fi.

Haethan nopeasti, koska täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä!

Muut blogipostaukset >
Ota yhteyttä
Microsoft Partner Gold
CloudNow IT Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku Luotettava Kumppaniyritys