Etusivu

Rekrytointi: Järjestelmäasiantuntija

alt="Mies katsoo puhelintaan ulkona puistomaisemassa."

Hei sinä motivoitunut järjestelmäasiantuntija!

Olisitko sinä etsimämme vahvistus it-tukipalveluiden pariin?

Onko sinulla kokemusta it-tukitehtävistä? Kiinnostaako sinua työskennellä it-alan kasvuyrityksessä, jossa töitä tehdään hyvällä fiiliksellä? Jos vastasit kyllä, suosittelemme lukemaan eteenpäin.

Järjestelmäasiantuntijana työskentelet osana it-tukitiimiämme. Ratkot asiakkaidemme haasteita puhelimitse tai asiakkaan toimitiloissa. Tämän lisäksi osallistut pilvipohjaisten it-järjestelmien ylläpito- ja kehitystehtäviin.

Pääset työskentelemään tiiviisti asiakasrajapinnassa auttaen asiakkaita. Sinulla on kyky puhua it-asioista asiakkaan kielellä. Työssäsi ohjeistat asiakkaita erilaisten palveluiden käyttöön liittyvissä tehtävissä. Hoidat vian selvityksen, korjaamisen sekä asennus-, huolto- ja muut tukitehtävät.

Minkälaiselle tyypille rooli sopii?

Sinulla on aikaisempaa kokemusta lähituki- ja it-tukitehtävistä. Olet tottunut toimimaan kiireisessäkin työympäristössä ja nautit ongelmien ratkaisusta. Olet asiakaskeskeinen ja haluat tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

Omaksut uusia asioita nopeasti ja pystyt priorisoimaan ja toimimaan järjestelmällisesti tilanteessa kuin tilanteessa. Olet pitkäjänteinen tekijä, joka nauttii haastavienkin ongelmien ratkomisesta. Olet oma-aloitteinen ja kykenet toimimaan itsenäisesti muut huomioon ottaen.

Odotamme sinulta käytännön kokemusta it-tukipalveluissa toimimisesta. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen tukitehtävistä Microsoftin pilvipalveluiden parissa. Ennen kaikkea odotamme sinulta oikeanlaista asennetta sekä halua oppia ja kehittyä osaajana. Ymmärrät it-alan peruskäsitteet sekä palvelin-, verkko ja pilviympäristöjen toimintaperiaatteet.

Ai mikä CloudNow?

Olemme vuoden 2019 alussa perustettu it-alan yritys, joka auttaa asiakkaita it- ja tietoturvaan liittyvissä asioissa. Olemme joukko konsultteja ja järjestelmäasiantuntijoita, joita yhdistää palo sujuvampaan ja tietoturvallisempaan arkeen. Suhtaudumme ylpeydellä työhömme ja uskomme, että työnteon pitää olla mielekästä ja hauskaa.

Tutustu meihin tarkemmin verkkosivuillamme osoitteessa https://cloudnow.fi/.

Miksi liittyisit CloudNow:n tiimiin?

Meillä pääset osaksi rentoa tiimiä, jossa työtä tehdään yhdessä porukkana. Olemme nuori ja kasvava yritys, joten meillä pääset varmasti näyttämään kykysi ja kehittymään ammattilaisena.

Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin. Panostamme hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla työntekijöille kattavan työterveyden, sairaskuluvakuutuksen, lounas- ja kulttuuriedut sekä hyvinvointivalmennuksia ja -koulutuksia. Tiimipäivänä voit löytää itsesi esimerkiksi kartingista, ampumaradalta tai hyvän ruuan parista.

Käytössäsi on modernit teknologiat ja saat itse valita työvälineesi. Koska meillä työ ei sitoudu tiettyyn paikkaan, tarjoamme sinulle työsuhde-etuna verkkoyhteyden kotiisi.

Täällä pääset aidosti vaikuttamaan ja kehittämään parhaita käytäntöjä.

Kiinnostuitko heti tai haluatko kuulla lisää?

Hakemukset sähköpostitse 7.10. mennessä osoitteeseen rekry@cloudnow.fi. Laitathan hakemuksen otsikoksi järjestelmäasiantuntija.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Vuolle-Apiala puhelimitse +358469204122 tai sähköpostitse pasi@cloudnow.fi.

Haethan nopeasti, koska täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä!

Muut blogipostaukset >
Ota yhteyttä
Microsoft Partner Gold
CloudNow IT Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku Luotettava Kumppaniyritys