Etusivu

Rekrytointi: Järjestelmäasiantuntija

Haemme IT-alan ammattilaista ja asiakkaiden palveluun intohimolla suhtautuvaa järjestelmäasiantuntijaa. Tehtävässä vastaat asiakkaiden IT-ratkaisuista ja loppukäyttäjätuesta. Kehität ja ylläpidät asiakkaan pilvipalveluihin nojautuvia järjestelmiä yhdessä kokeneiden asiantuntijoiden kanssa.

Järjestelmäasiantuntijana tehtäviisi sisältyy muun muassa:

- Laadukas ja henkilökohtainen asiakaspalvelu

- Vikailmoitusten kirjaaminen, priorisointi ja ratkaiseminen

- Päätelaitteiden ja sovelluksien asentaminen etä- ja lähituessa

- Käyttöoikeuksien ylläpito ja hallinta

- Asiakkaan työvälineiden hallinta (työasemat, mobiililaitteet)

- Järjestelmien kehittäminen yhdessä kokeneiden asiantuntijoiden kanssa

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset itsenäistä, aktiivista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta, taitoa tunnistaa erilaisten käyttäjäryhmien tarpeet sekä ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä. Toivomme sinun olevan dynaaminen, tiimihenkinen asiakaspalveluosaaja, jolla ei mene sormi suuhun kiireenkään keskellä. Toimintaasi ohjaa tahto ymmärtää mitä hyötyjä uudet teknologiat tuottavat asiakkaille käytännössä. Eduksesi katsomme kokemuksen päätelaitteiden keskitetystä hallinnasta.

Odotamme sinulta:

- Vähintään vuoden kokemusta IT-tuesta ja ylläpidosta

- Kykyä ratkaista asiakkaan haasteet puhelimessa tai lähituessa

- Vastuunottokykyä

- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä kirjallisesti että suullisesti

- Kokemusta Windows-työasemaympäristöistä ja pilvipalveluista

- Asiakaspalvelu- ja ongelmanratkaisutaitoja

Tarjoamme sinulle haasteellisen tehtäväkokonaisuuden, jossa toimit suuren asiakkaan nimettynä asiantuntijana Helsingissä hyvien liikenneyhteyksien varrella ja vastaat laaja-alaisesti käytetyistä Microsoftin pilvipohjaisista teknologioista.

Meillä ymmärretään työntekijän merkitys ja tarjoamme jokaiselle kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut ja tavoitteellisen sekä innostavan työympäristön, jossa on tekemisen meininki. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää itseäsi osaajana ja kasvaa yrityksemme kanssa. Olemme ylpeitä laadukkaasta työstämme. Jokainen työntekijä on rakentamassa työyhteisöä, jossa saadaan onnistumisen kokemuksia, kehitytään ja voidaan hyvin.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava esimies Tomas Tuohimäki puh. 040 776 1208.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 5.4.2019 mennessä osoitteeseen rekry@cloudnow.fi otsikolla “Järjestelmäasiantuntija, Nimesi”. Paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

Muut blogipostaukset >
Ota yhteyttä
Microsoft Partner Gold
Luotettava Kumppaniyritys