Etusivu

Rekrytointi: Ratkaisukeskeinen konsultti (M365/Azure)

CloudNow jatkaa kovaa vauhtia kasvuaan ja tarvitsemme mukaamme lisää ratkaisukeskeisiä konsultteja vastaamaan asiakkaiden projektitarpeisiin. Haemme ensisijaisesti M365- ja/tai Azure -teknologioihin keskittynyttä ja intohimoisesti suhtautunutta konsulttia mielenkiintoisiin ja vaativiin projekteihin.

Työskentelet paljon asiakasrajapinnassa, kartoitat parhaat ratkaisut ja tarpeet, joiden avulla pystymme auttamaan asiakkaitamme parhaiten keskittymään omaan liiketoimintaan. Toimit tarvittaessa myynnin tukena ja autat meitä kehittymään yrityksenä olemalla kiinnostunut viimeisistä teknologioista ja ratkaisuista.

CloudNow tarjoaa sinulle rennolla ilmapiirilla varustetun nuoren ja kasvavan työpaikan, jossa pääset varmasti näyttämään kykysi ja kehittymään ammattilaisena. Työnkuvasi räätälöidään kykyjesi ja halujesi mukaisesti vastaamaan juuri sinun vahvuuksiasi.

Me tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja parhaat edut (mm. kattava työterveys, sairaskuluvakuutus, lounas- ja kulttuuriedut, hyvinvointivalmennukset ja koulutukset, verkkoyhteydet ja laitteet) tukemaan hyvinvointiasi ja jaksamistasi. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan ja kehittämään parhaita käytäntöjä, jotta onnistumme päivittäisessä tekemisessä parhaiten ja viihdymme yhdessä.

Olethan yhteydessä, mikäli tunsit piston sydämessäsi ja halutessasi kuulla lisää. Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköpostilla osoitteeseen: rekry@cloudnow.fi

Muut blogipostaukset >
Ota yhteyttä
Microsoft Partner Gold
CloudNow IT Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku Luotettava Kumppaniyritys