Etusivu

Miten teistä tuli yrittäjiä?

Miten teistä tuli yrittäjiä? Monet asiakkaat luonnollisestikin kysyvät tätä, kun esittelyiden yhteydessä kerromme olleen vasta vain hetken julkisesti markkinoilla.

Omalta osaltani pohdin asiaa ja pystyn poimimaan vuoden 2017 kesän, jolloin ensimmäisen kerran asia kävi mielessä. Sitä ennen en nähnyt realistisena ajatuksena, että haluaisin irtaantua tästä kuuluisasta oravanpyörästä tai heittäytyä täysin tuntemattomaan. Taisin joskus jopa möläyttää, että ”minusta ei koskaan tule yrittäjä”. Kohtalainen varmuus huomisesta, kilpailukykyinen palkka sekä hyvät työkaverit eivät aikaisemmin varsinaisesti kannustaneet ajatukseen omasta yrityksestä.

2017 kesällä istuimme yhtiökumppanini kanssa kaljalla ja heitimme ajatuksia siitä, miten pystyisimme kehittämään oman silloisen tiimimme myyntiä ja laatua. Jossain vaiheessa toinen (jota en muista) mainitsi, että eikö tätä melkein kannattaisi tehdä itse. Ajatus kiehtoi, mutta silloin oma rohkeus ei riittänyt asian edistämiseen.

Reilun vuoden päästä olin tilanteessa, jossa jouduin pohtimaan, mitä haluan urapolullani aidosti tehdä ja mihin suuntaan lähteä. Vietin syyslomani Lapissa ja Norjassa vaellellen, jolloin oli luonnollisesti hyvin aikaa pohtia tulevaa. Seuraavana maanantaina paluu työpaikalle tuntui erityisen vaikealta. Joskus ennenkin töihin paluu on voinut tuntua haastavalta, mutta nyt tunne oli erilainen.

Halusin intohimoisesti päästä tekemään jotain uutta ja hyödyntämään omia vahvuuksiani enemmän. Kehittää toimintaa ja sparrailla yhdessä kohti onnistumisia. Tajusin nopeasti, että konkreettinen muutos on välttämätön, jonka myötä päädyinkin irtisanoutumaan silloisista tehtävistäni.

Tästä lähti liikkeelle CloudNow:n polku: rakentaa omien arvojen ympärille asiantuntija- ja palvelukonsepti, jossa pystymme vastaamaan tarpeeseen aidosti asiakkaalle parhaalla tavalla. Uskomme, että asiakkaiden ja työntekijöiden tyytyväisyys on ainoa keino tuottaa toimivaa ja laadukasta palvelua pitkällä aikavälillä. Tähän me olemme sitoutuneet.

Olemme olleet julki vasta muutaman viikon ja haluan jo nyt kiittää kaikkia aivan mahtavasta tuesta ja vastaanotosta! Olemme päässeet todella nopeasti eteenpäin ja meno ei tunnu ainakaan hidastuvan.

Pasi

Muut blogipostaukset >
Ota yhteyttä
Microsoft Partner Gold
CloudNow IT Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku Luotettava Kumppaniyritys