Etusivu

CloudNow

Haaveet omasta yrityksestä, visiot ja ideologiat, joilla uskomme pystyvämme auttamaan asiakkaita menestymään heidän omassa liiketoiminnassa synnytti aivan uuden idean.

Haluamme tuottaa asiakkaillemme laadukasta ja henkilökohtaista palvelua moderneilla pilvipalvelutuotteilla. Tämän lisäksi haluamme tarjota henkilökunnallemme mahdollisuuden kehittyä IT-ammattilaisina ja ihmisinä. Haluamme myös, että työnteko on hauskaa niin asiakkaiden, kuin työntekijöidenkin kesken. Näistä ajatuksista syntyi CloudNow IT Oy.

Haluamme keskittyä omien visioiden toteuttamiseen moderneissa tietotekniikkapalveluissa. Tarjoamme palveluita pilvistrategian suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon. Toimimme työasemien ja infrastruktuurin parissa. Haluamme olla Suomen tunnetuin nuori IT-pilvipalveluntarjoaja 2022.

Käykää tutustumassa palvelutarjontaan ja verkkosivuihin osoitteessa www.cloudnow.fi. Lisätkää itsenne myös seuraajiksi Facebook ja Linkedin sivuillemme.

Olethan yhteydessä verkkosivujen kautta tai suoraan minuun, niin lähdetään yhdessä kehittämään teidänkin IT-ympäristöä moderneihin pilvipohjaisiin ratkaisuihin.

Keskity liiketoimintaan, valitse moderni pilvikumppani.

Ystävällisin terveisin,

Tomas Tuohimäki

Muut blogipostaukset >
Ota yhteyttä
Microsoft Partner Gold
CloudNow IT Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku Luotettava Kumppaniyritys