Etusivu

Rakkaudesta lajiin – Lähdimme mukaan sponsoroimaan Arto "Lada Laatikaista

alt="Arto Lada Laatikainen jääkiekkokaukalossa."

Kuva: Lennart Petrell

Tämän viikon lauantaina pelataan ensimmäinen Kiekko-Espoon kotipeli!

Kuten elokuussa somessa kerroimme, päätimme lähteä mukaan urheilusponsorointiin tukemalla Kiekko-Espoota ja Arto ”Lada” Laatikaista.

Seuraavaksi avaamme hieman yhteistyön taustoja ja syitä siihen, miksi koimme sydämen asiaksi lähteä mukaan sponsoroimaan juuri Ladaa.

Espoolainen kiekko merkitsee yhteisöllisyyttä, välittämistä ja ylpeyttä juuria kohtaan. Nämä samat teemat näkyvät arjessamme monin tavoin.

Haluamme CloudNow:lla vaalia pienen yrityksen yhteisöllisyyttä ja tunnetta, että jokainen tiimimme jäsen on meille tärkeä ja arvostettu osa yhteisöämme. Jokainen tiimiläinen on yhtä tärkeä yrityksen ja yhteisön menestyksen kannalta.

Välittäminen tarkoittaa meille niin asiakkaiden huolien kuuntelua ja haasteiden ratkaisua kuin oman henkilökunnan auttamista. Halumme olla työntekijöillemme tukena oli sitten kyse työhön liittyvistä teknisistä haasteista tai elämästä ylipäätään. Koemme tärkeäksi sen, että voimme olla mukana tukemassa jokaisen ammatillista kehittymistä huipulle.

Olemme ylpeitä siitä mitä teemme ja mitä edustamme. Ylpeys tarkoittaa meille laadukasta tekemistä, toisistamme välittämistä ja auttamista. Työmme on meille maailman paras juttu.

Yrittäjinä olemme ylpeitä siitä, että olemme saaneet kasaan hienon asiantuntijatiimin. Tämän tiimin kanssa teemme arvokasta työtä, jonka avulla parannamme asiakkaidemme arkea ja asiakkaamme voivat keskittyä siihen missä ovat parhaita eli omaan liiketoimintaan. Emme ole valmiita tinkimään työmme laadusta vaan kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja tiimiämme huippu ammattilaisiksi.

Lada on espoolainen lajilegenda, jota haluamme tukea omalla panoksellamme. Ladan vaikuttava kiekkoura puhuu puolestaan: 950 runkosarjaottelua liigassa ja kolme Suomen mestaruutta. Bluesin paidassa Lada on pelannut 674 ottelua, mikä kuvastaa hienosti Ladan merkitystä Espoolaiselle kiekolle.

On hienoa, että saimme kasaan kymmenen yrityksen joukon, joiden kanssa voimme yhdessä tukea Ladaa. Kiitos kaikille yrityksille, jotka ovat mukana mahdollistamassa Ladan saapumista Kiekko-Espooseen!

Tulevan kauden aikana tulemme julkaisemaan lyhyen blogisarjan, jossa CloudNow:n perustajat Tomas Tuohimäki ja Pasi Vuolle-Apiala kertovat ajatuksiaan liittyen Kiekko-Espoon ja CloudNow:n yhteisiin merkityksiin ja siihen, miten nämä ilmenevät arjessamme.

Tervetuloa seuraamaan yhteistyötämme täällä blogin puolella ja somekanavissa!

Muut blogipostaukset >
Ota yhteyttä
Microsoft Partner Gold
CloudNow IT Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku Luotettava Kumppaniyritys