Etusivu

Meistä kerrottua

CloudNow toimittaa useille eri kokoisille asiakasyrityksille laaja-alaisesti erilaisia Microsoftin tuotteisiin perustuvia ratkaisuja ja tukee yritysten kasvua tarjoamalla henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua. Meille asiakkaiden tyytyväisyys on kunnia-asia ja tämän vuoden loppukäyttäjäasiakastyytyväisyys on 4,9. Lue alta meidän asiakkaidemme kokemuksia palvelustamme.

Siirry seuraavaan osioon

Pilvistrategia - It-infrastruktuurin kartoitus

Raisio

”CloudNow on ollut edistämässä ja kehittämässä siirtymäämme pilvipohjaisiin ratkaisuihin. Olemme yhdessä kriittisesti arvioineet pilvipalveluiden mahdollisuuksia sekä haasteita ja rakentaneet strategiaamme sen pohjalta. Olemme myös saaneet tarvittavaa asiantuntemusta perinteisien palvelinjärjestelmien osalta. CloudNow:lta olemme saaneet henkilökohtaista ja asiantuntevaa apua.”

- Kimmo Huotari, Tietohallintopäällikkö, Raisio Oyj

Lue lisää it-infrastruktuurin kartoituksesta

Asiantuntija­palvelut

Perho Liiketalousopisto

“Olen saanut CloudNow:lta ensiluokkaista ja asiantuntevaa palvelua Microsoftin modernien pilviratkaisujen kehittämisessä. He ymmärtävät oppimisliiketoimintamme vaatimukset ja pystyvät tarjoamaan parhaat ratkaisut tarpeisiimme. Voin suositella CloudNow:n osaamista ketteränä ja täsmällisenä kumppanina.”

- Mika Nieminen, IT-päällikkö, Perho Liiketalousopisto Oy

Porvoon Energia

“Tiedostimme, että käytössämme olevat pilvipohjaiset ratkaisut vaativat kehitystyötä. Tavattuamme CloudNown asiantuntijat vakuutuimme heidän osaamisestaan ja työtavoistaan. CloudNown asiantuntijat ymmärsivät liiketoimintamme tarpeet ja suunnittelivat sen pohjalta meille selkeän kehityspolun palvelujen käytettävyyden ja tietoturvan parantamiseksi.

Kehityskohteet priorisoitiin ja aikataulutettiin liiketoimintamme tarpeet huomioiden. CloudNown asiantuntijat suorittivat toimeksiannot sovitun aikatalun mukaisesti ja laadukkaasti. Toimeksiantojen työmäärät pysyivät ennakkoon sovitussa budjetissa 100%:sti ja saimme jopa enemmän kuin osasimme odottaa.

Voin lämpimästi suositella CloudNown asiantuntemusta ja palveluasennetta pilvipalvelujen suunnittelussa ja kehittämisessä. Tulemme jatkamaan yhteistyötä CloudNown kanssa jatkossakin.”

- Osmo Bäckman, ICT Manager, Porvoon Energia Yhtiöt

Lue lisää asiantuntijapalveluista

Cloud Care (It-tuki ja ylläpitopalvelut)

KTK Tekniikan Asiantuntijat ry

“Paitsi edullisempi kuin oma sisäinen henkilöresurssi, ovat CloudNow:n asiantuntijat asiakaspalvelun ammattilaisia. He osaavat vastata selkokielellä kysymyksiimme - ja vastaus tulee muuten aina nopeasti - ja myös aktiivisesti kertoa, mitä voisimme parantaa ja tehostaa it-ympäristössämme. On mukava työskennellä heidän kanssaan, kun vastaus tulee aina ajallaan ja asiantuntijat ovat mukavia ihmisiä, jotka oma-aloitteisesti kysyvät, onko ongelmia, joita pitää ratkoa. Tuntuu, että meistä välitetään oikeasti ja että olemme tärkeä asiakas. CloudNow on myös esimerkiksi oma-aloitteisesti tuonut esiin ohjelmistolisenssiemme järkevöittämistä ja parhaillaan teemme töitä tietoturvan tason nostamiseksi. Suosittelemme heitä mielellämme myös muille.”

- Jari Järvi, Toimialajohtaja, KTK

Lue koko asiakastarina täältä

Encore Ympäristöpalvelut

“Encore Ympäristöpalvelut luottaa CloudNow:n vahvaan ammattitaitoon ja ketterään toimintamalliin. Solmimme CloudNow:n kanssa kokonaisulkoistussopimuksen, jonka myötä palveluntarjoaja hyödyntää kehittämäänsä uutta palvelukonseptia, jossa toimittaja sulautuu osaksi yrityksemme omaa ICT-palvelua. Ratkaisut toteutetaan toimittajariippumattomasti hyödyntäen pilvipohjaisia palveluja. Ulkoistussopimuksen myötä olemme saaneen asiantuntemusta pilvipalvelujen kehittämiseen ja IT-tuen, joka toimittaa henkilökohtaista ja laadukasta palvelua.
Kumppanina CloudNow on jatkuvasti mukana kehittämässä pilvistrategiaamme, jonka myötä olemme saaneet tietoturvalliset ja joustavat ratkaisut hyödyntäen Microsoftin uusimpia M365 E5 ja Azure -palveluja.”

- Olli Kaure, ICT-päällikkö, Encore Ympäristöpalvelut Oy

Akavan Erityisalat

“Käytössämme oli useita perinteisiä it-ratkaisuja kuten fyysisiä palvelimia, joiden ylläpito, hallinta ja valvonta oli omissa käsissämme. Ratkaisumalli ei ollut kustannustehokas, ja sitoi omaa henkilökuntaamme liiaksi perus it-palveluiden tuottamiseen. Koimme, että meille tuli lisääntyvissä määrin tarve tarjota nopeampaa ja ketterämpää palvelua henkilöstöllemme, johon omat it-resurssimme eivät olisi riittäneet. Päädyimme hankkimaan perus it-palvelut ketterältä toimijalta, jolloin pystyimme kohdistamaan henkilöresurssimme jäseniemme parhaaseen palvelemiseen.

Halusimme samalla modernisoida it-ratkaisumme vastaamaan tämän päivän tarpeita ja päädyimme helposti ylläpidettäviin julkisiin pilvipalveluihin. Meillä oli jo valmiiksi kokemusta Microsoftin pilvipohjaisista palveluista, joten oli luontevaa siirtää myös nykyiset perinteiset palvelut samalle alustalle. Halusimme, että käyttämiemme ratkaisuiden elinkaari on mahdollisimman pitkä ja kehittyy jatkuvasti.

Etsimme kumppania, joka pystyisi ketterästi ja joustavasti toteuttamaan laajan kokonaisuuden sekä tarjoamaan tarvittavat ylläpito- ja kehityspalvelut. Toivoimme myös, että toimija on tarpeeksi ketterä, jotta se toimisi kuin oma it, eli tuntisi meidät ja tapamme toimia.

CloudNow IT vakuutti meidät ammattitaidollaan, sopivalla kokoluokallaan ja kokemuksellaan Microsoftin pilvipalveluista. He toteuttivat ensin kartoitusprojektin, jonka pohjalta lähdimme yhdessä työstämään tiekarttaa ja saimme korvattua kaikki vanhat paikalliset palvelumme moderneilla täysin pilvipohjaisilla it-ratkaisuilla ennätysajassa. Samassa yhteydessä saimme asiantuntevan ja ketterän it-tuki ja ylläpitopalvelun yhdeltä toimittajalta. “

- Kimmo Joutsi, Talouspäällikkö, Akavan Erityisalat

Lue lisää Cloud Caresta

Pyydä tarjous
Microsoft Partner Gold
CloudNow IT Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku Luotettava Kumppaniyritys