Etusivu

Meistä kerrottua

CloudNow toimittaa useille eri kokoisille asiakasyrityksille laaja-alaisesti erilaisia Microsoftin tuotteisiin perustuvia ratkaisuja ja tukee yritysten kasvua tarjoamalla henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua. Meille asiakkaiden tyytyväisyys on kunnia-asia ja tämän vuoden loppukäyttäjäasiakastyytyväisyys on 4,9. Lue alta meidän asiakkaidemme kokemuksia palvelustamme.

Siirry seuraavaan osioon

Pilvistrategia

Raisio

”CloudNow on ollut edistämässä ja kehittämässä siirtymäämme pilvipohjaisiin ratkaisuihin. Olemme yhdessä kriittisesti arvioineet pilvipalveluiden mahdollisuuksia sekä haasteita ja rakentaneet strategiaamme sen pohjalta. Olemme myös saaneet tarvittavaa asiantuntemusta perinteisien palvelinjärjestelmien osalta. CloudNow:lta olemme saaneet henkilökohtaista ja asiantuntevaa apua.”

- Kimmo Huotari, Tietohallintopäällikkö, Raisio Oyj

Asiantuntija­palvelut

Perho Liiketalousopisto

“Olen saanut CloudNow:lta ensiluokkaista ja asiantuntevaa palvelua Microsoftin modernien pilviratkaisujen kehittämisessä. He ymmärtävät oppimisliiketoimintamme vaatimukset ja pystyvät tarjoamaan parhaat ratkaisut tarpeisiimme. Voin suositella CloudNow:n osaamista ketteränä ja täsmällisenä kumppanina.”

- Mika Nieminen, IT-päällikkö, Perho Liiketalousopisto Oy

Cloud Care

Encore Ympäristöpalvelut

“Encore Ympäristöpalvelut luottaa CloudNow:n vahvaan ammattitaitoon ja ketterään toimintamalliin. Solmimme CloudNow:n kanssa kokonaisulkoistussopimuksen, jonka myötä palveluntarjoaja hyödyntää kehittämäänsä uutta palvelukonseptia, jossa toimittaja sulautuu osaksi yrityksemme omaa ICT-palvelua. Ratkaisut toteutetaan toimittajariippumattomasti hyödyntäen pilvipohjaisia palveluja. Ulkoistussopimuksen myötä olemme saaneen asiantuntemusta pilvipalvelujen kehittämiseen ja IT-tuen, joka toimittaa henkilökohtaista ja laadukasta palvelua.
Kumppanina CloudNow on jatkuvasti mukana kehittämässä pilvistrategiaamme, jonka myötä olemme saaneet tietoturvalliset ja joustavat ratkaisut hyödyntäen Microsoftin uusimpia M365 E5 ja Azure -palveluja.”

- Olli Kaure, ICT-päällikkö, Encore Ympäristöpalvelut Oy

Pyydä tarjous
Microsoft Partner Silver Datacenter Luotettava Kumppaniyritys