Etusivu

Palvelut

Lähdemme liikkeelle asiakkaan liiketoiminnan ymmärryksestä ja toimitamme aina parhaat ratkaisut yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle. Tarjoamme myös projekteillemme 100% tyytyväisyystakuun.

Siirry seuraavaan osioon

Pilvistrategia

Haluamme aidosti ymmärtää asiakkaan liiketoiminnan ja tarpeet. Siksi pilvistrategian kartoitus on usein ensimmäinen askel yhteistyölle.

Pilvistrategian kartoituksen aikana pureudutaan yhdessä asiakkaan kanssa nykytilan tarkasteluun, suunnitellaan tulevaisuutta ja lasketaan kustannukset auki. Tästä rakennetaan kokonaisuus, joka työstetään tiekartaksi, jota tietohallinto voi lähteä työstämään kumppaneidensa kanssa. Näin saadaan asiakkaalle järkevä kokonaisuus pilvistrategiasta.

Kartoitamme tietohallinnon ja liiketoiminnan prosessit sekä kehitämme toimintatapoja tukemaan digitaalisia työskentelymalleja. Koulutamme henkilöstä uusiin moderneihin työskentelytapoihin.

Asiantuntija­palvelut

Tietoturva pilvessä ja sen jatkuva kehitys

Me CloudNow:lla tiedostamme pilvipalveluiden mahdollisuudet - ja haasteet. Pilvipalveluiden luonne, jossa ratkaisut ovat saatavilla miltä laitteelta ja sijainnista tahansa, tuo aivan uudenlaisia haasteita tietoturvan osalta. Me tarjoamme modernit pilvipohjaiset tietoturvaratkaisut, jotta yrityksesi tieto on turvassa miltä laitteelta tahansa.

Moderni mobiili- ja työasemahallinta

Kannustamme yrityksesi siirtymään moderneihin pilvipohjaisiin järjestelmänhallintaratkaisuihin. Ei enää laitteiden mallinnuksia, raskaita laitevaihtoprosesseja tai käyttöjärjestelmäriippuvaisia hallintaratkaisuja - kaikkien laitteiden hallinta, tietoturva ja laiteriippumaton provisiointi yhden palvelun avulla pilvipohjaisesti.

Pilvipohjaiset verkkoratkaisut

Autamme pilvipohjaisten verkkoratkaisuiden toteuttamisessa. Mikäli yrityksesi jo hyödyntää suurinta osaa liiketoimintasovelluksista pilvipalveluina, kannattaa tässä kohtaa miettiä olisiko järeille MPLS-verkoille tai kalliille palomuuriratkaisuille kustannustehokkaampi malli.

Pilvipohjaisilla verkkoratkaisuilla voidaan toteuttaa skaalautuvia verkkoratkaisuja, joiden käyttöönotto on helppoa ja nopeaa sekä saavuttaa kustannussäästöjä. Pilvipohjaiset verkkoratkaisut yhdistävät toimipisteet tietoturvallisesti toisiinsa, tarjoavat modernit palomuuri- ja suojausratkaisut. Laitteet saavat asetukset automaattisesti keskitetystä pilvipohjaisesta hallintajärjestelmästä ja uusien toimipisteiden tietoliikenne voidaan ottaa käyttöön nopeasti.

Tulevaisuuden infrastruktuuri­ratkaisut

Olemme erikoistuneet auttamaan asiakkamme kartoittamaan järjestelmät, jotka olisi kustannustehokkainta tai skaalautuvuuden kannalta järkevintä siirtää perinteisistä ratkaisuista pilvipohjaisiksi.
Mikäli olet harkitsemassa oman konesalin uudistamista olisi järkevä hetki harkita sen tarvetta tai hajauttamista: Onko tarpeena vähentää omaa kapasiteettiä konesalissa? Ehkä palvelinkapasiteettillä on loppumassa takuu? Tai muuten vain haluat luopua perinteisistä laite- ja toimittajariippuvista konesaleista?

Mikäli vastasit joihinkin kyllä, kannattaa pohtia voisiko palvelut tai kapasiteetin siirtää pilvipohjaiseksi? Tarpeen mukaan voit myös jättää osan palveluista omaan konesaliin, mikäli esimerkiksi liiketoimintavaatimuksien vuoksi tiedon tulee sijaita omassa kapasiteetissa. Pilveen voidaan myös sijoittaa katastrofitilanteita varten (Disaster Recovery, DR) tuotantoympäristön toissijainen palautumisympäristö.
Autamme pilvipalveluiden ja kapasiteetin siirroissa.

Meidän asiantuntijoilla on vuosien kokemus myös perinteisistä infrastruktuuriratkaisuista, joten luonnollisesti autamme myös näiden ratkaisujen kehittämisessä, mikäli pilvipohjaiset ratkaisut eivät sovi liiketoiminnallenne.

Moderni työasema ja infrastruktuuri palveluna

Seuraamme ja kehitämme asiakkaidemme modernia päätelaite- ja infrastruktuuriympäristöä (Managed Cloud). Liiketoiminnan tuntemus ja ymmärrys takaavat asiakkaalle pilvipalveluiden parhaan mahdollisen hyödyntämisen (Cloud Advisor). Seuraamme jatkuvasti pilvipalveluiden kehitystä ja tuomme asiakkaillemme heidän liiketoimintaansa parhaiten sopivat hyödyt. Näin päätelaite- ja infrastruktuuriympäristö kehittyy jatkuvasti uusien ominaisuuksien mukana. Voit aina soittaa omalle nimetylle asiantuntijalle, joka tuntee ympäristönne. Valvomme keskitetysti asiakkaan pilvipalveluita ja tarpeen mukaan reagoimme vikatilanteissa, jotta asiakas voi keskittyä omaan liiketoimintaan kokoaikaisesti.

Meiltä saat myös kokonaisvaltaisen loppukäyttäjätuen (Cloud Care), jolloin asiantuntijamme tarjoaa tukea etäyhteyksien avulla tai tarvittaessa aina paikan päällä.
Voimme räätälöidä sinulle sopivan palvelukokonaisuuden tai tarvittaessa voit ulkoistaa meille koko työasema- ja infrastruktuurikokonaisuuden aina loppukäyttäjätukeen saakka.

Managed Cloud

 • Pilvipalveluiden tuki ja ylläpito
 • Pilvipalveluiden jatkuva kehitys
 • Pilvipalveluiden valvonta
 • Työasema- ja mobiililaitehallinta

Cloud Advisor

 • Nimetty arkkitehti seuraa ja kehittää asiakkaan ympäristön pilviratkaisuja
 • Ymmärrys asiakkaan liiketoiminnasta luo kyvyn tarjota parhaiten soveltuvat ratkaisut
 • Tietoturvan seuranta, raportointi ja mahdollisten puutteiden sekä kehityskohteiden ratkaisu
 • Tietoturva- ja tietosuojapolitiikan ylläpito ja koulutus

Cloud Care

 • Kokonaisvaltainen pilviulkoistusratkaisu
 • Loppukäyttäjätuki
 • Lähituki
 • Työasema- ja mobiililaitteiden elinkaaren hallinta
Pyydä tarjous
Microsoft Partner Silver Datacenter Luotettava Kumppaniyritys