Etusivu

Asiantuntijapalvelut

Arvioimme yhteistyössä asiakkaamme kanssa mahdollisuudet siirtyä moderneihin pilvipohjaisiin ratkaisuihin, sekä autamme ja kehitämme luonnollisesti myös perinteisiä ratkaisuja.

Siirry seuraavaan osioon

Palvelu lukuina

 • Asiakas­tyytyväisyys 4,7
 • Toteutetut kehitysprojektit
  +200
 • 60 vuoden
  kokemus
 • Pilvipalveluiden tietoturva

  Me CloudNow:lla tunnemme pilvipalveluiden mahdollisuudet - ja haasteet. Pilvipalveluiden luonne, jossa ratkaisut ovat saatavilla miltä laitteelta ja mistä päin maailmaa tahansa, tuo aivan uudenlaisia haasteita tietoturvaan. Me tarjoamme modernit pilvipohjaiset tietoturvaratkaisut, joiden avulla yrityksesi tieto on turvattu.

  Päätelaitehallinta - Moderni mobiili- ja työasemahallinta

  Kannustamme yrityksesi siirtymään moderneihin pilvipohjaisiin järjestelmänhallintaratkaisuihin, sillä päätelaitehallinta on olennainen osa turvallisuutta. Microsoft Intunen avulla kaikki yrityksesi päätelaitteet saadaan hallittua yhdellä pilvipohjaisella ratkaisulla sijainnista riippumatta ja tietoturvallisesti. Ei enää laitteiden mallinnuksia, raskaita laitevaihtoprosesseja tai käyttöjärjestelmäriippuvaisia hallintaratkaisuja - kaikkien laitteiden hallinta, tietoturva ja laiteriippumaton provisiointi yhden palvelun avulla pilvipohjaisesti.

  Ehdollinen kirjautuminen ja sen käyttöönotto on yrityksellesi hyvin tärkeää. Näin suojaat yrityksesi tiedot ja mahdollistat käyttäjille mahdollisimman mutkattoman käyttökokemuksen.

  Autopilot –tuotteella mahdollistat nopean ja ketterän tavan asentaa työaseman. Prosessit hiottaessa kuntoon työasema asentuu ilman, että it edes koskee työasemaan. Eli tästä hyötyvät niin oma it-tuki, kuin käyttäjät. Työasema-asennukset nopeutuvat. Ei enää raskaita työasemamallinnuksia, vaan laitteesta riippumaton asennus yrityksen tarpeellisilla sovelluksilla. Leasing -asennuksetkin nopeutuvat ja helpottuvat.

  Pilvipalvelut ja pilvipohjaiset työkalut

  Yritysten työntekijöiden kriittisimmät perustyökalut sisältävät usein ainakin sähköpostin, etäkokous- ja chat -palvelut sekä jonkinlaisen sijainnin, missä yrityksen tiedostoja voidaan säilöä tietoturvallisesti. Mikäli nämä työkalut eivät toimi, suurin osa tuottavasta työstä keskeytyy joko osittain tai kokonaan. Samalla suurimmat tietoturvariskit sisältyvät näiden palveluiden käyttöön.

  Nykypäivänä paikkariippumaton työ on lisääntynyt, ja tiedostojen sekä palveluiden tulisi olla saatavilla mistä päin maailmaa tahansa ja miltä laitteelta tahansa. Työntekijät ovat tehokkaimmillaan, kun he voivat työskennellä vastaavanlaisilla ratkaisuilla, kuin mitä he käyttävät myös yksityiselämässään. Tämän vuoksi rohkaisemme yrityksiä siirtymään tietoturvallisiin pilvipohjaisiin ratkaisuihin, joilla saavutetaan usein merkittäviä hyötyjä henkilöstön työskentelyyn.

  Uskomme, että Microsoftin 365 -palvelupaketit pystyvät yhdessä nipussa tuottamaan markkinoiden parhaat ja tietoturvallisimmat pilvipohjaiset työvälineet - kustannustehokkaasti. Esimerkiksi Microsoftin 365 Business -paketin saa halvimmillaan alle 15e käyttäjähintaan kuukaudessa, ja paketti sisältää kaikki tärkeimmät työkalut jopa 300 henkilön yrityksen tarpeisiin.

  Toteutamme ratkaisut usean vuoden kokemuksella ja koulutamme henkilökunnan käyttämään palveluita tehokkaasti.

  Tulevaisuuden it-infrastruktuuri­ratkaisut

  Olemme erikoistuneet kartoittamaan asiakkaamme it-infrastruktuurin ja selvittämään järjestelmät, jotka olisi kustannustehokkainta tai järkevintä siirtää perinteisistä ratkaisuista pilvipohjaisiksi.
  Autamme yritystänne siirtymään paikallisen infrastruktuurin osalta ketteriin pilvipohjaisiin malleihin. Suunnittelemme ja toteutamme Azuren IaaS-, PaaS- ja SaaS -ratkaisuja usean vuoden kokemuksella.

  Mikäli olet harkitsemassa oman konesalin uudistamista, olisi järkevä hetki harkita sen tarvetta tai hajauttamista: Onko tarpeena vähentää omaa kapasiteettia konesalissa? Ehkä palvelinkapasiteettilla on loppumassa takuu? Tai muuten vain haluat luopua perinteisistä laite- ja toimittajariippuvista konesaleista?

  Pilveen voidaan myös sijoittaa katastrofitilanteita varten tuotantoympäristön toissijainen palautumisympäristö (Disaster Recovery, DR).

  Autamme pilvipalveluiden ja kapasiteetin siirroissa.

  Asiantuntijoillamme on vuosien kokemus myös perinteisistä infrastruktuuriratkaisuista, joten luonnollisesti autamme myös näiden ratkaisujen kehittämisessä, mikäli pilvipohjaiset ratkaisut eivät sovi liiketoiminnallenne.

  Windows Virtual desktop

  Meidän kautta saat myös Windows Virtual desktop - työympäristön. Windows Virtual Desktop on Microsoftin tarjoama pilvipohjainen ”Desktop as A Service” -ratkaisu, joka hyödyntää työpöytä- ja sovellusvirtualisointia siten, että loppukäyttäjä saa selainpohjaisen täyden työpöytäkokemuksen miltä tahansa työasemalta – tietoturvallisesti ja kustannustehokkaasti.

  Pilvipalvelut ja pilvipohjaiset verkkoratkaisut

  Autamme pilvipohjaisten verkkoratkaisujen toteuttamisessa. Mikäli yrityksesi jo hyödyntää suurinta osaa liiketoimintasovelluksista pilvipalveluina, autamme kartoittamaan esimerkiksi olisiko järeitä MPLS-verkkoja tai kalliita palomuuriratkaisuja kustannustehokkaampia vaihtoehtoja otettavissa käyttöön.

  Pilvipohjaisilla verkkoratkaisuilla voidaan toteuttaa skaalautuvia verkkoratkaisuja, joiden käyttöönotto on helppoa ja nopeaa sekä saavuttaa kustannussäästöjä. Pilvipohjaiset verkkoratkaisut yhdistävät toimipisteet tietoturvallisesti toisiinsa ja tarjoavat modernit palomuuri- ja suojausratkaisut. Laitteet saavat asetuksensa automaattisesti keskitetystä pilvipohjaisesta hallintajärjestelmästä ja uusien toimipisteiden tietoliikenne voidaan ottaa käyttöön nopeasti.

  Pyydä tarjous
  Microsoft Partner Gold
  CloudNow IT Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku Luotettava Kumppaniyritys