Etusivu

Windows Virtual Desktop -työpöytäympäristö

Windows Virtual Desktop on Microsoftin tarjoama pilvipohjainen ”Desktop as A Service” -ratkaisu, joka hyödyntää työpöytä- ja sovellusvirtualisointia siten, että loppukäyttäjä saa selainpohjaisen täyden työpöytäkokemuksen miltä tahansa työasemalta – tietoturvallisesti ja kustannustehokkaasti.

Siirry seuraavaan osioon

Laadukas ratkaisu

 • Kustannus­tehokas
 • Tietoturvallinen
 • Päätelaite­riippumaton
 • Yrityksesi virtuaalinen työpöytä

  Windows Virtual Desktop on oiva ratkaisu yrityksille joissa tehdään töitä isojen kuvatiedostojen kanssa töitä (esim. CAD), yrityksessä on vanha sovellus, joka estää käyttöjärjestelmien päivittämisen, Windows 7 työasemia on edelleen käytössä tai yritykselle työskentelee paljon vuokratyövoimaa/konsultteja. Ympäristö on myös tietoturvallinen, koska tieto voidaan sulkea yrityksen verkkoon ja tietoa ei saa sieltä ulos toisiin sijainteihin. Kustannustehokkuus syntyy siitä, kun järeitä työasemainvestointeja ei tarvitse tehdä.

  Ratkaisu sopii erinomaisesti arkkitehtitoimistoille, markkinointitoimistolle ja kaikille niille yrityksille, missä käsitellään isoja kuvatiedostoja jotka vaativat paljon resursseja ja tilaa työasemalta. Tällä ratkaisulla saadaan siirrettyä vanha tiedostopalvelin joka luultavasti sijaitsee toimistolla lähellä työntekijöitä pilvipalveluun. Tarpeen mukaan pilvipalvelussa saadaan automatisoitua enemmän kapasiteettiä käyttöön työskentelyaikoina ja vähennettyä sitten kapasiteettiä. Tämä taas laskee kustannuksia. Muita käyttötarkoituksia ratkaisulle on esimerkiksi sovellusten tarjoaminen ulkopuolisille resursseille tietoturvallisesti tai infran modernisointia jarruttavien vanhentuneiden tietokoneelle asennettavien sovellusten korvaaminen Windows Virtual Desktop –työpöytäympäristön avulla.

  Windows Virtual Desktop kiteytettynä tarjoaa kustannustehokkaan vaihtoehdon perinteisille työasemille tai asennettaville sovelluksille seuraaviin tarpeisiin:
  • Windows 7 -tuen jatko aina vuoteen 2023 saakka
  • Tietoturvallinen ympäristö ulkopuolisille konsulteille ja esim. vuokratyöntekijöille
  • Raskaiden sovellusten ja tietomäärien tehokas hyödyntäminen yrityksen omassa kapasiteetissa
  • Vanhat sovellukset pystytään ajamaan keskitetystä työpöytäratkaisusta kaikille käyttäjille
  • Kirjautuminen yrityksen järjestelmiin tietoturvallisesti ilman VPN-yhteyttä

  Pyydä tarjous
  Microsoft Partner Gold
  CloudNow IT Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku Luotettava Kumppaniyritys