Etusivu

Yritys

CloudNow on pilvipalveluihin erikoistunut asiakaslähtöinen IT-palveluntarjoaja. Olemme asiakkaidemme neuvonantaja ja kumppani it-ympäristön ja –palvelujen kehittämisessä.

Siirry seuraavaan osioon
  • Tuomme laaja-alaisen kokemuksen IT-ratkaisuista ja pilvipalveluista asiakkaidemme käyttöön ja löydämme asiakkaillemme markkinoiden parhaat teknologiat.
  • Työntekijämme ja yhteistyökumppanimme ovat alansa huippuosaajia
  • Olemme toimineet IT-tukitehtävissä, konsultoinnissa, IT-arkkitehteinä ja yritysten johtotehtävissä
  • Olemme Microsoft-sertifioituja asiantuntijoita

Avainhenkilöt

Tomas Tuohimäki

Senior Advisor, CEO puh. 040 776 1208 tomas@cloudnow.fi

Pasi Vuolle-Apiala

Senior Advisor, COO puh 046 920 4122 pasi@cloudnow.fi

Meidän arvot

Läpinäkyvyys ja rehellisyys

Viestimme läpinäkyvästi - toimintamme on avointa, jotta asiakkaillamme ja työntekijöillämme olisi mahdollisimman realistinen kuva yrityksen toiminnasta.

Ratkaisukeskeisyys ja tavoitteellisuus

Emme pelkää haasteita, vaan etsimme rohkeasti ratkaisuja. Tuemme henkilöstöä johtamaan itseään ja pääsemään tavoitteisiinsa. Tavoitteet määrittävät yrityksen menestyksen ja tuloksen.

Intohimo ja positiivisuus

Suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja olemme ylpeitä siitä, mitä yhdessä teemme. Innostus ja positiivisuus tarttuvat tekemiseen ja muihin henkilöihin. Työnteon pitää olla mielekästä ja hauskaa. Teemme joka päivä töitä yhdessä hyvällä meiningillä ja opimme joka päivä jotain uutta.

Kehittyminen

Haluamme kehittyä henkilöinä ja ammattilaisina. Kannustamme työntekijöitämme etenemään urallaan ja tutkimme aktiivisesti uusia teknologioita ja toimintatapoja.

Henkilöstö ja hyvinvointi

Työntekijämme tekevät yrityksestämme sen mikä se on. Henkilöstömme hyvinvointi näkyy positiivisesti sekä muille työntekijöille että asiakkaille.

Rekrytointi

It-konsultti (M365/Azure)

Hei it-alan konsultti! Olisitko sinä etsimämme ratkaisukeskeinen konsultti?

Haluatko löytää asiakkaiden tarpeisiin parhaat it-ratkaisut? Kiinnostaako sinua työskennellä it-alan kasvuyrityksessä, jossa töitä tehdään hyvällä fiiliksellä? Jos vastasit kyllä, suosittelemme lukemaan eteenpäin.

Ratkaisukeskeisenä konsulttina vastaat asiakkaiden projektitarpeisiin toimialasta riippumatta.

Haemme ensisijaisesti M365- ja/tai Azure-teknologioihin keskittynyttä ja intohimoisesti suhtautuvaa konsulttia.

Konsulttina pääset työskentelemään tiiviisti asiakasrajapinnassa asiakkaiden tarpeita kartoittaen. Tehtävänäsi on löytää paras mahdollinen ratkaisu asiakkaalle kustannukset ja tietoturva huomioiden. Toimit asiakkaiden luotettuna neuvonantajana ja vastaat asiakkaiden it-arkkitehtuurien laaja-alaisesta kehittämisestä.

Tarvittaessa toimit myynnin tukena ja autat meitä kehittymään yrityksenä olemalla kiinnostunut viimeisistä teknologioista ja ratkaisuista. Lisäksi halutessasi voit olla mukana kehittämässä ja järjestämässä CloudNow:n webinaareja sidosryhmille yhdessä markkinoinnin kanssa. Lopullinen roolisi räätälöidään mielenkiinnon kohteiden ja aikaisemman kokemuksesi mukaan.

Lue koko ilmoitus: https://cloudnow.fi/blogi/rekrytointi/rekrytointi-it-konsultti-m365-azure/

Kiinnostuitko heti tai haluatko kuulla lisää? Hakemukset sähköpostitse 25.9. mennessä osoitteeseen rekry@cloudnow.fi. Laitathan hakemuksen otsikoksi it-konsultti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomas Tuohimäki puhelimitse +358407761208 tai sähköpostitse tomas@cloudnow.fi.

Haethan nopeasti, koska täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä!

Avoin hakemus

Voit myös jättää vapaamuotoisen avoimen hakemuksen sähköpostilla rekry@cloudnow.fi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli sopivia paikkoja avautuu.

Järjestelmäasiantuntija

Hei sinä motivoitunut järjestelmäasiantuntija!

Olisitko sinä etsimämme vahvistus it-tukipalveluiden pariin?

Onko sinulla kokemusta it-tukitehtävistä? Kiinnostaako sinua työskennellä it-alan kasvuyrityksessä, jossa töitä tehdään hyvällä fiiliksellä? Jos vastasit kyllä, suosittelemme lukemaan eteenpäin.

Järjestelmäasiantuntijana työskentelet osana it-tukitiimiämme. Ratkot asiakkaidemme haasteita puhelimitse tai asiakkaan toimitiloissa. Tämän lisäksi osallistut pilvipohjaisten it-järjestelmien ylläpito- ja kehitystehtäviin.

Pääset työskentelemään tiiviisti asiakasrajapinnassa auttaen asiakkaita. Sinulla on kyky puhua it-asioista asiakkaan kielellä. Työssäsi ohjeistat asiakkaita erilaisten palveluiden käyttöön liittyvissä tehtävissä. Hoidat vian selvityksen, korjaamisen sekä asennus-, huolto- ja muut tukitehtävät.

Lue koko ilmoitus: https://cloudnow.fi/blogi/rekrytointi/rekrytointi-j%C3%A4rjestelm%C3%A4asiantuntija/

Kiinnostuitko heti tai haluatko kuulla lisää?

Hakemukset sähköpostitse 7.10. mennessä osoitteeseen rekry@cloudnow.fi. Laitathan hakemuksen otsikoksi järjestelmäasiantuntija.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Vuolle-Apiala puhelimitse +358469204122 tai sähköpostitse pasi@cloudnow.fi.

Haethan nopeasti, koska täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä!

Microsoft Partner Gold
CloudNow IT Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku Luotettava Kumppaniyritys