Etusivu

Yritys

CloudNow on kehittyneisiin pilvipalveluihin ja Microsoft-ratkaisuihin keskittynyt yritys. Meille asiakkaat ja henkilökunta ovat keskeisimmässä roolissa. Etsimme sopivia henkilöitä täydentämään yrityksemme kasvua. Olethan yhteydessä, mikäli haluat kuulla lisää!

Siirry seuraavaan osioon
  • Olemme pilvipalveluihin erikoistunut IT-palveluntarjoaja.
  • Yrityksen henkilökunnalla on useiden vuosien kokemus IT-alalta.
  • Olemme toimineet IT-tukitehtävissä, konsultoinnissa, IT-arkkitehteinä ja yritysten johtotehtävissä.
  • Tuomme laaja-alaisen kokemuksen monipuolisista IT-ratkaisuista ja pilvipalveluista asiakkaidemme käyttöön.
  • Olemme Microsoft sertifioituja asiantuntijoita.
  • Yrityksemme työntekijät ja yhteistyökumppanit ovat alansa huippuosaajia.

Avainhenkilöt

Tomas Tuohimäki

Senior Advisor, CEO puh. 040 776 1208 tomas@cloudnow.fi

Pasi Vuolle-Apiala

Senior Advisor, CTO puh 046 9204 122 pasi@cloudnow.fi

Meidän arvot

Läpinäkyvyys ja rehellisyys

Pyrimme viestimään ja kommunikoimaan mahdollisimman läpinäkyvästi. Toimintamme on avointa, jotta asiakkaillamme ja työntekijöillämme olisi mahdollisimman realistinen kuva yrityksen toiminnasta.

Ratkaisukeskeisyys ja tavoitteellisuus

Emme pelkää haasteita, vaan etsimme rohkeasti ratkaisuja. Haluamme tukea henkilöstöä johtamaan itseään ja pääsemään omiin tavoitteisiin. Tavoitteet määrittävät yrityksen menestyksen ja tuloksen.

Intohimo ja positiivisuus

Suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja olemme ylpeitä siitä mitä yhdessä teemme. Innostus ja positiivisuus tarttuvat tekemiseen ja muihin henkilöihin. Työnteon pitää olla mielekästä ja hauskaa. Teemme joka päivä töitä yhdessä hyvällä meiningillä ja opimme joka päivä jotain uutta.

Kehittyminen

Haluamme kehittyä henkilöinä ja ammattilaisina. Kannustamme työntekijöitämme etenemään omalla uralla ja tutkimme aktiivisesti uusia teknologioita ja toimintapoja.

Henkilöstö ja hyvinvointi

Työntekijämme tekevät lopulta yrityksestämme sen mikä se on. Henkilöstömme hyvinvointi näkyy positiivisesti sekä muille työntekijöille että asiakkaille.

Rekrytointi

Ratkaisukonsultti

CloudNow IT Oy on asiantunteva ja ketterä IT-alan konsultointi- ja -palvelutalo. Haemme osaavia tekijöitä joukkoomme, joita yhdistää samat arvot kuin yritystämme.

Haemme ratkaisukeskeisiä konsultteja toteuttamaan asiakasprojekteja Microsoftin teknologialla (esim. Azure, M365 ja Windows Server).
Jätä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla rekry@cloudnow.fi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Avoin hakemus

Voit myös jättää vapaamuotoinen avoimen hakemuksen sähköpostilla rekry@cloudnow.fi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli sopivia paikkoja avautuu.

Microsoft Partner Silver Datacenter
Luotettava Kumppaniyritys