Etusivu

Yritys

CloudNow on pilvipalveluihin erikoistunut asiakaslähtöinen IT-palveluntarjoaja. Olemme asiakkaidemme neuvonantaja ja kumppani it-ympäristön ja –palvelujen kehittämisessä.

Siirry seuraavaan osioon
  • Tuomme laaja-alaisen kokemuksen IT-ratkaisuista ja pilvipalveluista asiakkaidemme käyttöön ja löydämme asiakkaillemme markkinoiden parhaat teknologiat.
  • Työntekijämme ja yhteistyökumppanimme ovat alansa huippuosaajia
  • Olemme toimineet IT-tukitehtävissä, konsultoinnissa, IT-arkkitehteinä ja yritysten johtotehtävissä
  • Olemme Microsoft-sertifioituja asiantuntijoita

Avainhenkilöt

Tomas Tuohimäki

Senior Advisor, CEO puh. 040 776 1208 tomas@cloudnow.fi

Pasi Vuolle-Apiala

Senior Advisor, COO puh 046 920 4122 pasi@cloudnow.fi

Meidän arvot

Läpinäkyvyys ja rehellisyys

Viestimme läpinäkyvästi - toimintamme on avointa, jotta asiakkaillamme ja työntekijöillämme olisi mahdollisimman realistinen kuva yrityksen toiminnasta.

Ratkaisukeskeisyys ja tavoitteellisuus

Emme pelkää haasteita, vaan etsimme rohkeasti ratkaisuja. Tuemme henkilöstöä johtamaan itseään ja pääsemään tavoitteisiinsa. Tavoitteet määrittävät yrityksen menestyksen ja tuloksen.

Intohimo ja positiivisuus

Suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja olemme ylpeitä siitä, mitä yhdessä teemme. Innostus ja positiivisuus tarttuvat tekemiseen ja muihin henkilöihin. Työnteon pitää olla mielekästä ja hauskaa. Teemme joka päivä töitä yhdessä hyvällä meiningillä ja opimme joka päivä jotain uutta.

Kehittyminen

Haluamme kehittyä henkilöinä ja ammattilaisina. Kannustamme työntekijöitämme etenemään urallaan ja tutkimme aktiivisesti uusia teknologioita ja toimintatapoja.

Henkilöstö ja hyvinvointi

Työntekijämme tekevät yrityksestämme sen mikä se on. Henkilöstömme hyvinvointi näkyy positiivisesti sekä muille työntekijöille että asiakkaille.

Rekrytointi

Ratkaisukonsultti

CloudNow IT Oy on asiantunteva ja ketterä it-alan konsultointi- ja -palvelutalo. Haemme yrityksemme arvot allekirjoittavia osaajia joukkoomme. Haemme ratkaisukeskeisiä konsultteja toteuttamaan asiakasprojekteja Microsoftin teknologialla (esim. Azure, M365 ja Windows Server). Jätä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla rekry@cloudnow.fi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Avoin hakemus

Voit myös jättää vapaamuotoisen avoimen hakemuksen sähköpostilla rekry@cloudnow.fi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli sopivia paikkoja avautuu.

Microsoft Partner Gold
Luotettava Kumppaniyritys